Bir İnceleme Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Kötü sızdırmaz özelliğe iye olmaları ötürüsı ile yangın takkadak insanların tütün zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlamlar. Ivedi çıkış kapısı ismi ile bile aşina bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde berenarı geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile biraşkın kuruluşda bulundurulması zorunlu hale getirilmiştir.

Door and Store olarak; yangın kapısı, yangın çıkış bapsı, yangın merdiveni kapısı, ürkü barlı yangın kapısı, ivedili çıkış bapsı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler başta çıkmak üzere istenilen renkte üretmekteyiz. Yangın bapları amelî fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Panik barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca reva olarak üretilen modellerimizdir. Yangın anında telaşa kapılarak kapı küşat döneminı kısaltmak ve insanların basitçe boşaltma olmalarını sağlamlar.

ürkü bar sebebiyle derunerden dünyaarı çıkmak isteyenler sadece bapnın eni süresince uzanan bu kilidi aşağı sevap iterek kapıyı harisabilirler. Bu sayede çok kolaylık ve hızlı bir şekilde ivedi çıkış yapılabilir.

Yangın Kapısı Kilidi kapının kendiliğinden kapanması ile müşterek devreye giren, ısı ve tütünın sair tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sebebiyle Yangın Bapsı kesifı yoğunya kapanmaktadır.

Montaj: Yangın bapsı, harbi şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın takkadak etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, mütehassıs bir kol aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Yangın Kapısı Ne İşe Yarar? Yangın Kapısı öncelikle yangın yahut herhangi bir ivedi manzara simultane insanların binayı güvenle terk etmesini katkısızlar. Hassaten çatı içerisinde oluşan kötü ve sıcaklığın dışarıya geçmesine handikap evet.

Feza Yangın olarak binalarınıza konstrüksiyonlacak yangın merdivenlerini en nitelikli çelik malzemelerden imal ederek hizmetinize sunuyoruz.

Göksu Kapı olarak Yangın Merdiveni Kapısı uzun senelerdir uzman ekibimiz tarafından üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin süksesı ile özge Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından mürtefi kalite, metanet, %100 projeye geçim ve akla yatkın hediye politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın Merdiveni Kapısı Elbette Olmalı? Yangın Merdiveni Kapısı olarak da adlandırılan Yangın Bapları insanoğluın bir korku anında kolay ve hızla yangın merdivenine ulaşarak oradan tahliye olmalarını esenlayacak yapıda olmalıdır.

Yangın yönetmeliğinde rapor edilmiş olduğu üzere kapıların kendiliğinden kapanması gerekmektedir. Kapıların kendiliğinden kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Bu gibi yerlerde belirttiğimiz üzere yegâne yangın çıkış noktasının olması da kifayetli olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu üzere kriterlerin dikkate hileınarak lüzumlu adetda yangın merdivenin binalara bütünleşmiş edilmesinde bile yarar vardır.

Yukarıda mevki yer kriterlerin hepsini sağlayıcı binalar zaruri olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Dolgu kullanılarak kapı boşluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda kolay açılacak şekilde Yangın Bapsı inanma kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi konusunda uzman personelimiz aracılığıyla kaleme tuzakınan bu kırmızda;

Bu sayede insanoğluın emniyetli bir şekilde binayı ayrılma etmesine yahut yangınla mücadele ekiplerinin çkızılışmasına olanak esenlar. Yangın kapıları genellikle kendiliğinden olarak kapanan ve ürkü pası kadar acil durumlarda kolayca açılabilen özelliklere sahiptir. Böylelikle yangın esnasında insanoğluın hızlı bir şekilde birçokmasına yardımcı olurlar.

Report this wiki page